Category: Events

769 | In the Rain City

                                        Painting Leonid Afremov NË QYTETIN E SHIUT   Kthehem në vendlindjen time, e zhurmshme është e me njerëz plot një hap s’mundem të hedh dot Pothuaj çdo
Read More

760 | Karma

KARMA   Në një pasdite të gjelbër pranvere, unë po flija nën një pemë me lule. Një petël ra dhe më përqafoi. Një tjetër petël zbriti dhe më
Read More

758 | REVERSAL

Poem in English, Spanish, Dutch, French and in Albanian, Arabic, Catalan, Chinese, Farsi, Fillipino, German, Greek, Hebrew, Hindi, Icelandic, Indonesian, Irish (Gaelic), Italian, Japanese, Kiswahili, Kurdish, Macedonian, Malay, Polish,
Read More

International poetry event in Kyoto

JUNPA 5 th Anniversary Commemorative Belgium: Germain Droogenbroodt France: Hughes Labrusse Ireland: Gabriel Rosenstock Italy: Dante Maffia, Laura Garavalia Japan: Takashi Arima, Taeko Uemura, Mariko Sumikura, Tatsuo Murata;
Read More