Latest

767 | Lobotomy

Poem in English, Spanish, Dutch, French and in Albanian, Arabic, Bosnian, Bangla, Catalan, Chinese, Farsi, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Icelandic, Indonesian, Irish (Gaelic), Italian, Japanese, Kiswahili, Korean, Kurdish,
Read More

769 | In the Rain City

                                        Painting Leonid Afremov NË QYTETIN E SHIUT   Kthehem në vendlindjen time, e zhurmshme është e me njerëz plot një hap s’mundem të hedh dot Pothuaj çdo
Read More

766 | The fragility of the calendar

Poem in English, Spanish, Dutch, French and in Albanian, Arabic, Bosnian, Bangla, Catalan, Chinese, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Icelandic, Indonesian, Irish (Gaelic), Italian, Japanese, Kiswahili, Korean, Kurdish, Macedonian,
Read More

765 | MAN

Poem in English, Spanish, Dutch, French and in Albanian, Arabic, Armenian, Bosnian, Bangla, Catalan, Chinese, Farsi, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Icelandic, Indonesian, Irish (Gaelic), Italian, Japanese, Kiswahili, Kurdish,
Read More

764 | TECHNOLOGICAL PROGRESS

  Painting by Toby Tover, USA https://www.instagram.com/tobytoverart/ Poem in   Albanian, Arabic, Armenian, Bosnian, Bangla, Catalan, Chinese, Farsi, German, Greek, Hebrew, Hindi, Icelandic, Indonesian, Irish (Gaelic), Italian, Japanese, Kiswahili,
Read More

763 | Gibraltar Not Gibraltar

GJIBRALTAR JO GJIBRALTAR   – Sipas pikturës së Lo Ch’ing-ut, “Shoqëria Post-Industriale ka mbërritur” Mbi pavijonin në majë të malit, ku unë të përfytyroj në gjumë, gjysmëhëna bëhet
Read More

762 | DESPOT

DESPOTI Ai hodhi një raketë ndriçuese mbi pallatin e vet dhe pretendoi se ishte sulmuar nga viktimat e tij. Raketa nuk ndriçoi as sytë dhe as trurin e
Read More